Urządzenia i Akcesoria
清炒花椰菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 人份
Składniki
-
油15 克
-
紅蘿蔔 切片30 克
-
蔥 切段15 克
-
水75 克
-
白花椰菜 切小朵250 克
-
綠色花椰菜 切小朵250 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉⅓ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
153.3 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
190.3 kJ /
45.5 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan