清炒花椰菜

清炒花椰菜

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 人份

Składniki

  • 15 克
  • 紅蘿蔔 切片
    30 克
  • 切段
    15 克
  • 75 克
  • 白花椰菜 切小朵
    250 克
  • 綠色花椰菜 切小朵
    250 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅓ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 153.3 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 190.3 kJ / 45.5 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...