四色蔬菜

四色蔬菜

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 黑芝麻油
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 西洋芹 切段
    150 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    100 克
  • 玉米筍
    100 克
  • 紅甜椒 切絲
    120 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 73 kcal / 308 kJ
Białko 1.144 g
Tłuszcz 5.263 g
Węglowodany 6.235 g
Błonnik 3.392 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...