Urządzenia i Akcesoria
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
3 oz smoked ham steak, cubed (see Tip)Canadian bacon3 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
yellow onions in wedges2 oz
-
carrots cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
large eggs3
-
1 stock cube, crumbledhomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
4 oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)4 oz
-
water35 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)4 oz
-
sesame oil (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
614.8 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
1463.4 kJ /
349.8 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
39.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min