Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)

4.6 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions

Składniki

  • Canadian bacon
    3 oz
    3 oz smoked ham steak, cubed (see Tip)
  • extra virgin olive oil divided
    1 oz
  • yellow onions in wedges
    2 oz
  • carrots cut into pieces (¼ in.)
    3 oz
  • soy sauce to taste
    ½ oz
  • sugar (opcjonalnie)
    1 tsp
  • large eggs
    3
  • homemade vegetable stock paste
    1 heaping tsp
    1 stock cube, crumbled
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    4 oz
    4 oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    35 oz
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, in half moons (½ in.)
    4 oz
  • sesame oil (opcjonalnie) to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 614.8 mg
Białko 14.7 g
Kalorie 1463.4 kJ / 349.8 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 39.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...