Langostinos en salsa caramelizada de coco

Langostinos en salsa caramelizada de coco

4.6 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 30 g de aceite de oliva
  • 2 chalotas en mitades
  • 3 dientes de ajo
  • 300 g de agua de coco
  • 1 ½ cucharadas de azúcar
  • 1 cucharada de caramelo líquido
  • 2 - 3 filetes de anchoa en aceite
  • 600 g de langostinos crudos sin pelar
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1033 mg
Białko 22.7 g
Kalorie 1045 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...