炒高麗菜

炒高麗菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 人份

Składniki

  • 30 克
  • 切片
    15 克
    15 克 蒜頭, ,切片
  • 紅蘿蔔 去皮、切片
    75 克
  • 高麗菜 切塊(詳見要訣)
    450 克
  • 新鮮黑木耳 切條
    45 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 78.6 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 291.7 kJ / 69.8 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...