櫻花蝦炒皇宮菜

櫻花蝦炒皇宮菜

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭 ,略拍扁
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切圈
    5 克
  • 櫻花蝦
    20 克
  • 皇宮菜 ,取葉,切段(約4公分)
    400 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 68.7 kcal / 287 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 7.8 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...