Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭 ,略拍扁
- 10 克 油
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
- 20 克 櫻花蝦
- 400 克 皇宮菜 ,取葉,切段(約4公分)
- 10 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 287 kJ / 68.7 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.6 g