櫻花蝦炒皇宮菜
TM5 TM6

櫻花蝦炒皇宮菜

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 15 克 蒜頭 ,略拍扁
  • 10 克 油
  • 5 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
  • 20 克 櫻花蝦
  • 400 克 皇宮菜 ,取葉,切段(約4公分)
  • 10 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
287 kJ / 68.7 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy