
Urządzenia i Akcesoria
櫻花蝦炒皇宮菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭 ,略拍扁15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈5 克
-
櫻花蝦20 克
-
皇宮菜 ,取葉,切段(約4公分)400 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
68.7 kcal /
287 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

養生有鈣念
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan