炒花椰菜

炒花椰菜

4.7 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • ,切絲
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 50 克
  • 綠花椰菜 ,切小朵(約2公分)
    300 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 90.9 kcal / 380 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 4.8 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...