
Urządzenia i Akcesoria
炒青江菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
蔬菜油 (如:葵花油)10 克
-
青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
36 kcal /
151 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan