炒青江菜

炒青江菜

4.6 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 蔬菜油 (如:葵花油)
    10 克
  • 青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 36 kcal / 151 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...