清炒花椰菜

清炒花椰菜

4.5 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切片
    20 克
  • 切段
    10 克
  • 50 克
  • 白花椰菜 切小朵
    200 克
  • 綠色花椰菜 切小朵
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 52 kcal / 220 kJ
Białko 3.254 g
Tłuszcz 2.683 g
Węglowodany 5.183 g
Błonnik 2.727 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...