Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 20 克 薑 ,切片
- 200 克 排骨 (豬小排),以滾水川燙去血水、洗淨
- 100 克 玉米 ,切段(約2公分)
- 200 克 白蘿蔔 ,去皮,切滾刀塊
- 1200 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 白胡椒粉 ,依個人口味調整
- 5 克 香菜 ,只取葉子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 853.9 kJ / 204.3 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 2 g