Urządzenia i Akcesoria
筊白筍炒肉絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切條20 克
-
豬里肌肉 切條100 克
-
筊白筍 切條250 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.86 g
Kalorie
514 kJ /
122 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.475 g
Węglowodany
9.87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan