筊白筍炒肉絲

筊白筍炒肉絲

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切條
    20 克
  • 豬里肌肉 ,切條
    100 克
  • 筊白筍 ,切條
    250 克
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 122 kcal / 514 kJ
Białko 11.86 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 9.87 g
Błonnik 1.475 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...