Urządzenia i Akcesoria
滷蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 顆
Składniki
-
水530 克
-
醬油110 克
-
蒜頭 略拍扁20 克
-
蔥 切段(約4公分)25 克
-
糖55 克
-
米酒65 克
-
水煮蛋 剝殼4 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 顆
Sód
1449 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
728.6 kJ /
174.3 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
192.8 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan