Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

4.7 (11 ocen)

Składniki

  • olive oil, to grease
  • 325 g baker's flour, plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • 40 g unsalted butter, plus extra to grease
  • 175 g milk
  • 15 g caster sugar
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
  • 100 g crème fraîche
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
  • 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1441.5 kJ / 343.2 kcal
Białko
14.6 g
Węglowodany
34.1 g
Tłuszcz
16.4 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Błonnik
1.5 g
Sód
567 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy