Urządzenia i Akcesoria
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
567 mg
Białko
14.6 g
Kalorie
1441.5 kJ /
343.2 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Family burger pie
1 godz. 25 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Footy finals hot dogs
1 godz. 40 min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Rosewater madeleines
30 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Mushroom cappuccino
25 min
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Steak tartare
10 min