Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
Salsa de roquefort
- 40 g de leche
- 100 g de queso roquefort desmenuzado
- 1 yema de huevo
Risotto con calabaza
- 60 g de aceite de oliva
- 300 g de pulpa de calabaza en trozos de 2-3 cm
- 3 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 30 g de mantequilla en trozos de 1-2 cm
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 12671.8 kJ / 3028.6 kcal
- Białko
- 85.7 g
- Węglowodany
- 284.4 g
- Tłuszcz
- 162.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 72.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 11220.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies de espinaca y queso feta
1 Std. 15 Min
Mac and Cheese con calabaza
1 Std. 15 Min
Polenta con boloñesa de pollo
45min
Hummus de zanahoria
15 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Coliflor gratinada
50min
Quiche de calabaza y queso feta
2 Std. 20 Min
Pastel de zanahoria y brócoli
1 Std. 10 Min
Risotto con calabacín y beicon
35min
Quiche de puerros
1 Std. 10 Min
Arroz con calabaza
40min
Risotto de setas
25 Min