Dip de garbanzo y zanahoria

Dip de garbanzo y zanahoria

4.4 112 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Receta completa

Składniki

  • 60 g de aceite de oliva
  • 250 g de zanahorias cortadas en trozos (2 cm)
  • 60 g de cebolla en gajos
  • 20 g de jarabe de agave
    20 g de miel
  • 1 cucharadita de comino molido
  • 1 cucharadita de semillas de cilantro molidas
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos
  • 100 g de tahini (pasta de sésamo, ver sugerencia)
  • 1 cucharadita de sal (al gusto)
  • ½ cucharadita de pimienta molida (al gusto)
  • 20 g de zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Receta completa

Białko 5 g
Kalorie 802 kJ / 192 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...