Bacalao sous vide en cama de pimientos

Bacalao sous vide en cama de pimientos

4.8 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 raciones

Składniki

Pimientos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo fileteado
  • 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 10 g de pulpa de pimiento choricero
  • 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
  • 1500 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 2 lomos de bacalao fresco
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 1 pellizco de sal
  • 2 cucharadas de mayonesa

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 903.6 mg
Białko 43.2 g
Kalorie 2067 kJ / 494 kcal
Tłuszcz 28.9 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...