Wersje kompatybilne
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de judías verdes redondas frescas
- 4 tallos de cebollino fresco
- 12 sardinas frescas enteras
- 4 chorritos de aceite de oliva
- 4 pellizcos de sal gorda
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 250 kJ / 60 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 2.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 156.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado, patatas y judías verdes con vinagreta de limón
40 分钟
Mejillones y pescado con patatas al azafrán
35min
Menú: crema de guisantes y salmón con brócoli y patatas
55min
Menú: Pisto. Verduras con garbanzos y salsa de espárragos
1小时
Caldo de verduras
50min
Salmonetes con pisto de verduras
45 分钟
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Truchas con verduras y salsa holandesa
50min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Hamburguesa de rape y salmón
45 分钟
Bacalao en salsa de tomate
30min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min