Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de tocino ahumado rebanado
- 100 g de chorizo
- 150 g de cebolla
- 4 dientes de ajo
- 30 g de chile serrano
- 250 g de jitomate, pelados, sin semillas y en cubitos
- 600 g de frijol bayo cocido
- 3 ramitas de cilantro, y un poco más para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1134 kJ / 270 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles charros
25 Min
Frijoles refritos
25 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Adobo con carne
50 min
Frijoles negros
14h
Caldo de pollo con arroz
35 min
Carne en su jugo
35 min
Frijoles puercos
15 min
Frijoles de la olla
2 Std.
Arroz a la mexicana
50 min
Caldo de res
1 godz. 15 min
Picadillo
25 Min