Urządzenia i Akcesoria
Frijoles charros
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porciones
Składniki
-
100 g de tocino ahumado rebanado
-
100 g de chorizo
-
150 g de cebolla
-
4 dientes de ajo
-
30 g de chile serrano
-
250 g de jitomate pelados, sin semillas y en cubitos
-
600 g de frijol bayo cocido
-
3 ramitas de cilantro y un poco más para servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
13 g
Kalorie
1134 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
EL SABOR DE SIEMPRE
55 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Frijoles refritos
25 min
Sopa de albóndigas
50 min
Frijoles refritos
20 min
Papas con chorizo
40 min
Frijoles charros
25 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Frijoles puercos
15 min
Sopa de verduras y albóndigas
40 min
Caldo de res
1 godz. 15 min
Carne en su jugo
35 min
Frijoles de la olla
2 godz.
Caldo de pollo con arroz
35 min