Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de frijoles
- 2000 g de agua
- sal, al gusto
- ¼ de cebolla (opcjonalnie)
- 1 diente de ajo (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6966.4 kJ / 1665 kcal
- Białko
- 117 g
- Węglowodany
- 301.5 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 76 g
- Sód
- 160 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de pollo con arroz
35min
Sopa de lentejas
1h 30min
Avena y frutas
15min
Agua de jamaica
20 min
Frijoles negros
14 Std.
Frijoles de la olla
2h
Frijoles refritos
20 min
Frijoles puercos
15min
Pasta de jitomate
2 Std. 40 Min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Frijoles refritos
25min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min