![Frijoles de olla en cocción lenta Frijoles de olla en cocción lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2664864d623e1ed9e4a85ae0887ceece/Derivates/2cb386298dbb28ebfca1b47137bceec87454e63c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de frijoles
- 2000 g de agua
- sal, al gusto
- ¼ de cebolla (opcjonalnie)
- 1 diente de ajo (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6966.4 kJ / 1665 kcal
- Białko
- 117 g
- Węglowodany
- 301.5 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 76 g
- Sód
- 160 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne deshebrada en cocción lenta
4h
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1ч. 20 мин.
Espagueti rojo
20 Min
Salsa azteca
30 min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Carnitas de Marlin
40 мин.
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 мин.
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Caldo de queso
40 мин.
Avena y frutas
15min
Puré de papa y poro
40 мин.
Papitas negras
55 min