Urządzenia i Akcesoria
Frijoles refritos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 porciones
Składniki
-
200 g de cebolla
-
1 diente de ajo
-
25 g de manteca de cerdo
-
600 g de frijoles cocidos
-
150 g de caldo de cocción de los frijoles
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
398.2 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
448.5 kJ /
107.2 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frijoles refritos
20 min
Frijoles negros
14 godz.
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Picadillo
25 min
Sopa de tortilla
25 min
Frijoles de la olla
2 godz.
Salsa verde cocida
30 min
Agua de jamaica
20 min