Huevos a la cazuela

Huevos a la cazuela

4.9 242 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 80 g de queso manchego
Salsa tatemada
  • 250 g de jitomate en cuartos
  • 10 g de chile serrano sin rabo
  • 85 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 15 g de cilantro
  • 25 g de aceite vegetal
  • 100 g de puré de tomate
  • ½ cucharadita de sal fina
Huevos cazuela
  • 8 huevos
  • aceite de oliva
  • sal fina
  • pimienta negra molida
  • crema ácida
  • cilantro sólo las hojas

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 302 kcal / 1268 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...