
Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Vegetables
-
carrots cut in400 g
wedges that fit in feeder -
courgette unpeeled, cut in325 g
wedges that fit in feeder -
apple unpeeled, cored, cut in75 g
wedges that fit in feeder
Broccoli Sauce
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
walnut, shelled60 g
-
leek40 g
-
olive oil35 g
-
broccoli florets cut in pieces200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white wine40 g
-
liquid vegetable stock90 g
-
garlic cloves unpeeled2
-
fine sea salt (opcjonalnie)1 - 2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
double cream75 g
Wartości odżywcze na 2 portions
Kalorie
1520.1 kcal /
6359.9 kJ
Białko
39.6 g
Tłuszcz
115.2 g
Węglowodany
94 g
Błonnik
26.9 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Sód
3521.7 mg