Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.9 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 min
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 godz.
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 min
Rooibos and Vanilla Martini
1 godz. 30 min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Orange Curry Dressing
10 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
No Bake Nutella Cheesecake
4 godz. 20 min