
Urządzenia i Akcesoria
Amandes grillées au miel et à la cannelle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
de beurre demi-sel30 g
-
de miel50 g
-
d'extrait de vanille1 c. à café
-
de cannelle en poudre½ c. à café
-
d'amandes crues300 g
-
de sucre roux30 g
-
de fleur de sel3 pincées
Wartości odżywcze na 400 g
Kalorie
2233.4 kcal /
9344.6 kJ
Białko
64.1 g
Tłuszcz
174.1 g
Węglowodany
137 g
Błonnik
38.3 g
Tłuszcz nasycony
26.8 g
Sód
554.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spécial Fêtes
9 Przepisów
Francja
Francja