
Urządzenia i Akcesoria
茴香西芹蘋果沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
沙拉
-
青蘋果 ,未削皮,切成四等份並去核(詳見要訣)150 克
-
西洋芹 ,去葉,切成長條150 克
-
球莖茴香 ,切成小塊(4 x 4 x 7公分)150 克
醬汁
-
新鮮蒔蘿 (詳見要訣)20 克
-
油80 克
-
第戎芥末醬15 克
-
原味優格50 克
-
紅酒醋15 克
-
鹽1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉 ,適量
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
53.5 kcal /
223.8 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
26 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
73 godz. 25 min
45 min
Brak ocen
1 godz.
1 godz.
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen