茴香西芹蘋果沙拉

茴香西芹蘋果沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

沙拉
  • 青蘋果 ,未削皮,切成四等份並去核(詳見要訣)
    150 克
  • 西洋芹 ,去葉,切成長條
    150 克
  • 球莖茴香 ,切成小塊(4 x 4 x 7公分)
    150 克
醬汁
  • 新鮮蒔蘿 (詳見要訣)
    20 克
  • 80 克
  • 第戎芥末醬
    15 克
  • 原味優格
    50 克
  • 紅酒醋
    15 克
  • 1 茶匙
  • 現磨黑胡椒粉 ,適量

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 53.5 kcal / 223.8 kJ
Białko 0.4 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 26 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie