Urządzenia i Akcesoria
茴香西芹蘋果沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
沙拉
-
青蘋果 未削皮,切成四等份並去核(詳見要訣)150 克
-
西洋芹 去葉,切成長條150 克
-
球莖茴香 切成小塊(4 x 4 x 7公分)150 克
醬汁
-
新鮮蒔蘿 (詳見要訣)20 克
-
油80 克
-
第戎芥末醬15 克
-
原味優格50 克
-
紅酒醋15 克
-
鹽1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉 適量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
26 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
223.8 kJ /
53.5 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
四喜烤麩
45 min
紅酒蜜蕃茄
Brak ocen
加多加多
1 godz.
泰式青芒果牛肉沙拉
1 godz.
越南炸春卷
1 godz.
斯貝爾特小麥雞肉暖沙拉
Brak ocen
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Brak ocen
和風涼拌小松菜
30 min
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Brak ocen
鮮美海苔醬吐司
Brak ocen
香脆溫泉蛋和高麗菜
Brak ocen
滷味拼盤
1 godz. 30 min