Urządzenia i Akcesoria
Cornetti brioche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
-
140 g di latte intero
-
50 g di zucchero
-
2 - 3 g di lievito di birra fresco
-
150 g di farina manitoba
-
150 g di farina tipo 0
-
45 g di burro
-
1 tuorlo
-
½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale½ stecca di vaniglia i semini
-
1 pizzico di sale
-
1250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
34.7 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
919.9 kJ /
219.9 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
36.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Piadina romagnola
40 min
Croissant
7 godz. 30 min
Svedesi
7 godz. 30 min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Pandoro
15 godz. 15 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane bianco
3 godz.
Burger buns
4 godz. 40 min
Ciabattine
3 godz. 30 min