Urządzenia i Akcesoria
Ciabattine
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 pezzi
Składniki
-
7 g di lievito di birra fresco
-
1620 g di acqua
-
5 g di zucchero
-
395 g di farina manitoba
-
260 g di farina tipo 00
-
12 g di sale
-
1 - 2 cucchiai di farina di semola
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
18.7 g
Kalorie
2581 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
126.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosette
5 godz. 20 min
Filoncini di semola
4 godz.
Mantovanine
2 godz. 45 min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Polka (pane francese)
5 godz.
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane bianco
3 godz.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min