Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 1620 g di acqua
- 395 g di farina manitoba
- 260 g di farina tipo 00
- 12 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di farina di semola
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2581 kJ / 671 kcal
- Białko
- 18.7 g
- Węglowodany
- 126.8 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Cornetti brioche
6h 30min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane bianco
3h
Pane al semolino
4 Std.
Filoncini di semola
4 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane alla ricotta
3h
Focaccine morbide
3h 30min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini all'olio
3h 10min