Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 g di lievito di birra fresco
- 1620 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 395 g di farina manitoba
- 260 g di farina tipo 00
- 12 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di farina di semola
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2581 kJ / 671 kcal
- Białko
- 18.7 g
- Węglowodany
- 126.8 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Panini all'olio
3h 10 min
Panini all'olio (TM6)
1óra 10p
Filone di sola semola
2h 50min
Pane alla ricotta
3óra
Ciabattine veloci
3h 10 min
Pane bianco
3óra
Filoncini di semola
4 godz.
Focaccia alle olive (TM6)
2óra
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Focaccine all'origano
1h 30 min
Focaccine morbide
3h 30 min