Urządzenia i Akcesoria
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder150 g
-
zucchini unpeeled and trimmed200 g
-
carrot peeled and trimmed100 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli cut into pieces1
-
sesame oil40 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
bean sprouts50 g
-
spring roll pastry sheets (21 cm)14 pieces
-
vegetable oil to fry
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
337.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
378.5 kJ /
90.5 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Energy breakfast bars
40 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 godz. 15 min
Southern-style chicken
40 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min