Urządzenia i Akcesoria
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pieces
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder150 g
-
zucchini unpeeled and trimmed200 g
-
carrot peeled and trimmed100 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli cut into pieces1
-
sesame oil40 g
-
white sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
bean sprouts50 g
-
spring roll pastry sheets (21 cm)14 pieces
-
vegetable oil to fry
-
sweet chilli sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
337.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
378.5 kJ /
90.5 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Soba noodles
1h
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Liquid beef stock
3h 20min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Classic beef burgers
1h
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Temaki sushi
1h 40min