Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
TM6 TM5

Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
  • 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
  • 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
  • 100 g carrot, peeled and trimmed
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh red chilli, cut into pieces
  • 40 g sesame oil
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp soy sauce
  • 40 g oyster sauce
  • 50 g bean sprouts
  • 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
  • vegetable oil, to fry
  • sweet chilli sauce, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
378.5 kJ / 90.5 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
10.9 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
1.7 g
Sód
337.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy