Urządzenia i Akcesoria
Classic beef burgers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
934.6 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef fajitas
30 min
Bolognese sauce
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Taco seasoning
5 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Kid-friendly butter chicken
35 min
Beef tacos
25 min
Mac & cheese cups
1 godz. 15 min
American-style pancakes
45 min