Urządzenia i Akcesoria
Nasi goreng
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
chicken thigh fillets cut into strips (1 cm)400 - 500 g
-
cornflour (see Tips)50 g
-
soy sauce (see Tips)2 ½ tbsp
-
fish sauce3 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum cut into pieces½
-
carrots cut into pieces2
-
cabbage cut into pieces200 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
water500 g
-
jasmine rice300 g
-
coconut milk400 g
-
eggs6
-
oil for frying1 ½ tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1794.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
2454.1 kJ /
584.3 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
53.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chiang Mai noodles
25 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Mee Goreng Mamak
15 min
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Quick massaman beef curry
40 min
Curry laksa
45 min