Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Komkommersalade
- ½ Chinese kool, in stukken gesneden
- 1 rode paprika, ontpit en in stukjes gesneden
- 1 - 2 komkommers, continentaal, gespiraliseerd
- 1 wortel, gespiraliseerd
- 2 takjes verse korianderbladeren
- 1 takje verse muntblaadjes
- 60 g pinda, geroosterd (in olie of droog), ongezouten
Dressing
- 1 lente-ui, bijgesneden en in stukken gesneden
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 knoflookteentje
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden, gehalveerd en ontpit indien gewenst (optioneel)
- 1 ½ el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 30 g limoensap
- 3 tl kokosbloesemsuiker
- 50 g Japanse ingemaakte gember, in julienne gesneden
- verse korianderbladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 471.1 kJ / 112.2 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetarische chili
Brak ocen
Gestoomde Chinese groenten
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
Brak ocen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Zoetzure tempé
Brak ocen
Cashew schenkroom
Brak ocen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Kreplach
55 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.