Gremolata z parmezanem

Gremolata z parmezanem

4.2 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
3 porcje

Składniki

  • 30 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 2 ząbki czosnku
  • skórka otarta z ¼ cytryny bez białych błonek
  • 15 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 10 g orzeszków piniowych
  • 10 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 74.8 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 206.5 kJ / 49.3 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...