
Urządzenia i Akcesoria
Gremolata z parmezanem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
3 porcje
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście30 g
-
ząbki czosnku2
-
skórka otarta z ¼ cytryny bez białych błonek
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki15 g
-
orzeszków piniowych10 g
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
49.3 kcal /
206.5 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
74.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska