Gremolata z parmezanem

Gremolata z parmezanem

4.2 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
3 porcje

Składniki

  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    30 g
  • ząbki czosnku
    2
  • skórka otarta z ¼ cytryny bez białych błonek
  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    15 g
  • orzeszków piniowych
    10 g
  • soku z cytryny świeżo wyciśniętego
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 49.3 kcal / 206.5 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 3.7 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 74.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...