
Urządzenia i Akcesoria
Gremolata z parmezanem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
3 porcje
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście30 g
-
ząbki czosnku2
-
skórka otarta z ¼ cytryny bez białych błonek
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki15 g
-
orzeszków piniowych10 g
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
49.3 kcal /
206.5 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
74.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Terrina z łososia i ricotty
4 godz. 35 min
Sos Mojo Amarillo
45 min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 min
Salsa Verde
15 min
Krem z parmezanu
10 min
Podpłomyk cztery sery
55 min
Pissaladière - francuska pizza
1 godz. 20 min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Guacamole z mango i żurawiną
20 min
Oliwa bazyliowa
20 min
Pasztet z kaczki z oliwkami
1 godz. 45 min