Urządzenia i Akcesoria
Creamy Turkey Stew (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil divided30 g
-
brown onions cut into wedges (1 cm/½ in.)200 g
-
carrots cut into slices (1 cm/½ in.)150 g
-
celery stalks cut into thin slices (5 mm/¼ in.)70 g
-
white wine50 g
-
turkey leg meat, skinless, boneless cut into pieces (4 cm/1.5 in.)800 g
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
salt divided¾ - 1 ¼ tsp
-
black pepper, ground plus extra to season½ tsp
-
fresh thyme3 - 4 sprigs
-
chicken stock (see Tip)750 g
-
bacon cubes150 g
-
mushrooms, fresh cut into quarters (see Tip)250 g
-
heavy cream 33-35% M.F.200 g
-
cornstarch10 g
-
seeded mustard1 ½ tsp
-
flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2166.5 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
2307.8 kJ /
549.5 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cook with Blade Cover
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Moussaka Wraps
50 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Berry Limoncello Tiramisu
45 min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 min
Wimbledon strawberry fool
1 h 15 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 h 35 min
Chicken Mole Verde
1 h 5 min
Surimi Stick Salad (TM5)
15 min
Ukrainian dressed herrings
1 h
Olive Spread
5 min