Carciofi trifolati

Carciofi trifolati

4.9 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 3 cuori di carciofo
  • ½ limone il succo spremuto fresco
  • ½ spicchio di aglio
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 25 g di vino bianco
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 145 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 585.2 kJ / 139.9 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...