Truffes au cacao et fruits secs sans sucre ajouté

Truffes au cacao et fruits secs sans sucre ajouté

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
30 morceaux

Składniki

  • 70 g de noix de cajou, grillées, non salées
  • 35 g d'amandes blanchies
  • 80 g de poudre de cacao et 1 c. à soupe de plus pour la finition
  • 90 g de dattes dénoyautées (± 6 dattes Medjoul)
  • 20 g d'huile de noix de coco bio (± 2 c. à soupe)
  • 80 g de purée d'amande blanche
  • 80 g de banane très mûre
  • 1 c. à café de vanille, en poudre
  • 1 c. à soupe de noix de coco râpée non sucrée (± 15 g)
  • 1 c. à soupe de graines de sésame

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 1.9 g
Kalorie 290 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...