Urządzenia i Akcesoria
Crème de citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 bocaux
Składniki
-
240 g de sucre
-
3 - 4 citrons unbehandelt, Schale von 4 Zitronen dünn abgeschält, Saft von allen Zitronen ausgepresst
-
120 g de beurre in Stücken
-
3 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
12 g
Kalorie
4625 kJ /
1105 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
124 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce vanille
Brak ocen
Mini pavlovas à l’orange
1 godz. 50 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Citronnade
5 min
Pâte feuilletée, rapide
2 godz.
Crème pâtissière
15 min
Café glacé
2 godz. 15 min
Truffes au moka
30 min
Crème au chocolat
3 godz. 15 min
Cake à l'orange
1 godz.
Mousse au mocca rapide
5 min
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min