Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de sucre
- 3 - 4 citrons, unbehandelt, Schale von 4 Zitronen dünn abgeschält, Saft von allen Zitronen ausgepresst
- 120 g de beurre, in Stücken
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4625 kJ / 1105 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 124 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Berry Curd (crème aux baies rouges)
Brak ocen
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3 Std.
Crème d'amandes au chocolat
2 Std.
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Glace à la pomme et au lait de coco
10 Min
Brioche
9h 30min
Sirop de gingembre
1 Std.
Glace vanille au caramel salé
14 godz.
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Confiture de prunes
45 Min
Crème Thermomix®
45 Min