Urządzenia i Akcesoria
Crème de citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 bocaux
Składniki
-
240 g de sucre
-
3 - 4 citrons unbehandelt, Schale von 4 Zitronen dünn abgeschält, Saft von allen Zitronen ausgepresst
-
120 g de beurre in Stücken
-
3 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
12 g
Kalorie
4625 kJ /
1105 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
124 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Confiture d’abricots
45 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Glace vanille au caramel salé
14 godz.
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Café glacé
2 godz. 15 min
Glace à la banane au beurre de cacahuètes et au chocolat
8 godz. 10 min
Mousse au chocolat noir et caramel
4 godz. 30 min
Biscuits à la cuillère
40 min
Glace à la banane
5 min
Cake au citron
1 godz. 5 min