Urządzenia i Akcesoria
Crème de citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 bocaux
Składniki
-
240 g de sucre
-
3 - 4 citrons unbehandelt, Schale von 4 Zitronen dünn abgeschält, Saft von allen Zitronen ausgepresst
-
120 g de beurre in Stücken
-
3 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
12 g
Kalorie
4625 kJ /
1105 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
124 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramels au beurre salé
1h 45min
Glace vanille au caramel salé
14h
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4h 35min
Confiture d’abricots
45min
Confiture de fraises et de rhubarbe
55min
Cake au citron
1h 5min
Crème glacée aux fruits
5min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1h 25min
Cake à l’orange imbibé
1h 30min
Soupe de lentilles corail aux légumes
35min
Gâteau au yogourt
1h 40min