Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 克 新鮮鳳梨 (約½ 個),切成適合放入進料管的楔形(詳見要訣)
- 450 克 西瓜 (約¼-½個),切成適合放入進料管的楔形(詳見要訣)
- 100 克 藍莓
- 100 克 覆盆子
- 200 克 新鮮草莓 ,對半切
- 2 根 香蕉 ,成熟但未過熟,果肉不軟爛
- 20 克 新鮮梅爾檸檬汁 (約半顆檸檬)
- 30 克 蜂蜜
- 2 枝 新鮮薄荷 ,取葉
- Wartości odżywcze
- na 1500 克
- Kalorie
- 3952.1 kJ / 944.6 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 241.9 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 31.5 g
- Sód
- 25.6 mg