水果拼盤淋蜂蜜檸檬汁

水果拼盤淋蜂蜜檸檬汁

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1500 克

Składniki

  • 新鮮鳳梨 (約½ 個),切成適合放入進料管的楔形(詳見要訣)
    650 克
  • 西瓜 (約¼-½個),切成適合放入進料管的楔形(詳見要訣)
    450 克
  • 藍莓
    100 克
  • 覆盆子
    100 克
  • 新鮮草莓 ,對半切
    200 克
  • 香蕉 ,成熟但未過熟,果肉不軟爛
    2 根
  • 新鮮梅爾檸檬汁 (約半顆檸檬)
    20 克
  • 蜂蜜
    30 克
  • 新鮮薄荷 ,取葉
    2 枝

Wartości odżywcze na 1500 克

Kalorie 944.6 kcal / 3952.1 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 241.9 g
Błonnik 31.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 25.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...