
Urządzenia i Akcesoria
洋蔥烤餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
麵糰
-
中筋麵粉 ,多備一點撒粉用250 克
-
橄欖油30 克
-
水120 克
-
鹽¼ 平茶匙
-
酸奶油 (脂肪含量18%)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉½ 茶匙
餡料和烤製
-
白洋蔥 ,垂直切半200 克
-
紫洋蔥 ,垂直切半200 克
-
新鮮細香蔥 ,切碎30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
98.5 kcal /
407.8 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
6.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan