Urządzenia i Akcesoria
Wiśniowy szprycer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
200 g kostek lodu (patrz wskazówka)
-
200 g wiśni, mrożonych, bez pestek200 g wiśni, świeżych bez pestek
-
20 - 30 g syropu klonowego (opcjonalnie)
-
250 g wody mineralnej, gazowanej schłodzonej
-
700 - 750 g wina bezalkoholowego, musującego700 - 750 g wina musującego, typu Prosecco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
12.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
502.4 kJ /
120.1 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SMAKI WAKACJI III
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gorący napój z whisky (Hot Toddy)
10 min
Daiquiri mandarynkowe z miętą
10 min
Grzaniec gruszkowy
30 min
Grzaniec z Aperolem®
25 min
Jeżynowe mojito
1 godz. 45 min
Drink kibica
30 min
Jamajski drink
15 min
Drink Coronel
5 min
Mojito
10 min
Drink pomarańczowy
5 min
Shoty malinowe
5 min
Grzaniec z rumem (Glühwein)
20 min