Urządzenia i Akcesoria
Wiśniowy szprycer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
200 g kostek lodu (patrz wskazówka)
-
200 g wiśni, mrożonych, bez pestek200 g wiśni, świeżych bez pestek
-
20 - 30 g syropu klonowego (opcjonalnie)
-
250 g wody mineralnej, gazowanej schłodzonej
-
700 - 750 g wina bezalkoholowego, musującego700 - 750 g wina musującego, typu Prosecco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
12.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
502.4 kJ /
120.1 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SMAKI WAKACJI III
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jeżynowe mojito
1 Std. 45 Min
Wino musujące z syropem owocowym
1 Std. 30 Min
Prosecco z trawą cytrynową
1 Std.
Truskawkowy Gin Fizz
10 Min
Drink z Prosecco, mango i pomarańczy
10 Min
Biała sangria z cytrusami
2 Std. 15 Min
Cukier lawendowy
5 Min
Syrop cukrowy
12 Std. 20 Min
Caipiroska z truskawkami i imbirem
5 Min
Drink z mango
10 Min
Daiquiri mandarynkowe z miętą
10 Min
Grzaniec wiśniowy
15 Min