Wiśniowy szprycer

Wiśniowy szprycer

3.5 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji

Składniki

  • kostek lodu (patrz wskazówka)
    200 g
  • wiśni, świeżych bez pestek
    200 g
    200 g wiśni, mrożonych, bez pestek
  • syropu klonowego (opcjonalnie)
    20 - 30 g
  • wody mineralnej, gazowanej schłodzonej
    250 g
  • wina musującego, typu Prosecco
    700 - 750 g
    700 - 750 g wina bezalkoholowego, musującego

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 120.1 kcal / 502.4 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 12.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...