Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 青蘋果 ,洗淨不削皮,切成可放入進料管的楔形塊,去籽
- 150 克 紅蘿蔔 ,削皮並切除頭尾
- 120 克 紫洋蔥 ,垂直切半(約1個洋蔥) (opcjonalnie)
- 200 克 高麗菜 ,切除高麗菜心最厚的部分,切成可放入進料管的1-2個楔形塊
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 2 小撮 現磨黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- 4 大匙 美乃滋 ,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 296 mg