醃漬黃瓜
TM6 TM5

醃漬黃瓜

(Brak ocen)

Składniki

  • 4 茶匙 棕芥末籽
  • 2 粒 蒜頭 ,切碎
  • 2 茶匙 整粒黑胡椒
  • ½ - 1 茶匙 紅辣椒片 (opcjonalnie)
  • 2 枝 新鮮綜合香草 (蒔蘿、百里香、迷迭香) (opcjonalnie)
  • 3 - 4 根 小黃瓜 (每根約200克),切除頭尾
  • 130 克 水
  • 130 克 蘋果醋
  • 2 茶匙 鹽
  • 1 大匙 糖 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 罐
Kalorie
477.5 kJ / 114 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
2.3 g
Sód
2366 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy