紅蘿蔔沙拉

紅蘿蔔沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 整根,去皮(約1-3根,取決於大小)
    600 克
  • 紅蔥頭 ,切對半
    25 克
  • 新鮮巴西利
    5 克
  • 葵花油
    40 克
  • 25 克
  • 檸檬汁
    20 克
  • 黃芥末
    10 克
  • 3 小撮
  • 現磨黑胡椒粉
    3 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 144 kcal / 602 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 317 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...