
Urządzenia i Akcesoria
紅蘿蔔沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 整根,去皮(約1-3根,取決於大小)600 克
-
紅蔥頭 ,切對半25 克
-
新鮮巴西利5 克
-
葵花油40 克
-
醋25 克
-
檸檬汁20 克
-
黃芥末10 克
-
鹽3 小撮
-
現磨黑胡椒粉3 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
144 kcal /
602 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
317 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan