Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 紅蘿蔔 整根,去皮(約1-3根,取決於大小)
- 25 克 紅蔥頭 ,切對半
- 5 克 新鮮巴西利
- 40 克 葵花油
- 25 克 醋
- 20 克 檸檬汁
- 10 克 黃芥末
- 3 小撮 鹽
- 3 小撮 現磨黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 317 mg