Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310.9 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Vegetarian Summer Rolls
1 godz.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Vegetable Salt
5 min
Lemon Pasta
35 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min