Ratatouille Galette
TM6 TM5

Ratatouille Galette

5.0 (1 ocena)

Składniki

Pastry

  • 5 oz unsalted butter, diced, frozen
  • 10 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 3 oz ice cold water
  • ½ tsp salt

Toppings

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 12 oz zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
  • 12 oz plum tomatoes, whole (see Tip)
    lub 12 oz Roma tomatoes, whole
  • 8 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
  • 1 oz water
  • 2 green onions, cut into pieces
  • ½ tsp salt, plus extra for seasoning
  • 1 pinch ground black pepper
  • olive oil, to brush
  • fresh basil leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1786.3 kJ / 428.3 kcal
Białko
8.6 g
Węglowodany
30.6 g
Tłuszcz
29.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Błonnik
2.8 g
Sód
310.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy