
Urządzenia i Akcesoria
Trifle d'été à la ricotta et aux baies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
de sucre90 - 120 g
-
de zeste de citron jaune, parties blanches retirées, en morceaux, et un peu plus pour décorer10 g
-
de ricotta fraîche250 g
-
de yaourt nature100 g
-
de lait400 g
-
de grains de millet80 g
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café
-
de baies mélangées, fraîches300 g
-
des feuilles de menthe fraîche (opcjonalnie) pour décorer
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
274.4 kcal /
1147.9 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
40.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
78 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A table en 30 minutes
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks