Trifle d'été à la ricotta et aux baies

Trifle d'été à la ricotta et aux baies

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • de sucre
    90 - 120 g
  • de zeste de citron jaune, parties blanches retirées, en morceaux, et un peu plus pour décorer
    10 g
  • de ricotta fraîche
    250 g
  • de yaourt nature
    100 g
  • de lait
    400 g
  • de grains de millet
    80 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
    1 c. à café de sucre vanillé
  • de baies mélangées, fraîches
    300 g
  • des feuilles de menthe fraîche (opcjonalnie) pour décorer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 274.4 kcal / 1147.9 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 40.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 78 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...