Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre
- ½ - 1 c. à soupe de zeste de citron, finement râpé, selon les goûts
- 500 g d'abricots, mûrs à point, coupés en deux et dénoyautés
- 650 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 330.8 kJ / 79.1 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Smoothie aux fruits rouges
5 min
Smoothie à la mangue
5 min
Gâteau de Pâques
1h 55min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Keine Bewertungen
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 Min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30 Min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Fondant au chocolat sans gluten
1 Std. 30 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min