Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de remolacha cruda pelada, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 50 g de queso feta, desmenuzado (y algo más para decorar)
- 4 rebanadas de pan rústico de centeno
- 1 aguacate en láminas finas
- canónigos para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 923 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 214 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30 Min
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 Min
Hummus de zanahoria
15 Min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 Min
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2 Std. 45 Min
Hummus de zanahoria
15 Min
Tartaleta de verduras con ensalada de rúcula y canónigos
1h 5min
Medallones empanados veganos de espinacas con espirulina
40 Min
Hummus de remolacha
10 Min
Queso vegano al horno con pipas de girasol
40 Min
Pizza integral de batatas
3 Std. 15 Min
Paté de remolacha y anacardos
10 Min