Urządzenia i Akcesoria
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar½ tsp
-
4 firm white fish fillets, (5-6 oz ea., 1¼ in. thick )fresh salmon fillets (5-6 oz ea., 1¼ in. thick )4
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.), divided21 oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic clove1
-
non-stick cooking spray
-
vegetable stock16 oz
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
12 oz mixed vegetables, (e.g. carrots, cauliflower, broccoli), slicedbroccoli florets12 oz
-
frozen green peas16 oz
-
whole milk to taste8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4305.6 mg
Białko
107 g
Kalorie
5076.1 kJ /
1213.2 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Welcome Service
3 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Rolled Frittata
55 Min
Spanish Rice
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Homemade Lemonade
10 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min