Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1401.4 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Keto Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Lemon Pasta
35 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Cacio e Pepe
30 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min