Tuna and Caper Sauce Fusilli
TM6 TM5

Tuna and Caper Sauce Fusilli

4.1 (31 ocen)

Składniki

  • ½ oz parsley, leaves and tender stems
  • 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 oz juice
  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz capers, drained
  • 1 garlic clove
  • 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz cans)
  • 45 oz water
  • 1 heaping tsp salt
  • 12 oz fusilli pasta, dried
    lub 12 oz rotini pasta, dried
  • 1 lemon, quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2559.5 kJ / 611.7 kcal
Białko
32.5 g
Węglowodany
68.4 g
Tłuszcz
23.7 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
4.2 g
Sód
1401.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy