Contorno di friarielli alla napoletana

Contorno di friarielli alla napoletana

4.4 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 ½ - 2 spicchi di aglio
  • 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di friarielli
  • 2 - 3 pizzichi di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 94 mg
Białko 0.8 g
Kalorie 442.2 kJ / 105.7 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...