Urządzenia i Akcesoria
Contorno di friarielli alla napoletana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
-
1 ½ - 2 spicchi di aglio
-
2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
-
60 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di friarielli
-
2 - 3 pizzichi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
94 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
442.2 kJ /
105.7 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roccocò
2 godz.
Scarola imbottita alle acciughe
1 godz.
Contorno di friggitelli
30 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Friarielli e salsiccia
50 min
Migliaccio
1 godz. 30 min
Riso e verze
1 godz. 10 min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Ziti con ragù alla napoletana
1 godz. 30 min