Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 min
Mojo Sauce for Seafood
10 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Miso Soup with Vegetables
30 min