Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shakshuka
50 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Guacamole
5 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Puttanesca Penne
50 min