Urządzenia i Akcesoria
Beetroot Carpaccio (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
455.4 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Tuscan Bean Soup
50 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min